Nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe website!

nieuws_website_online

Door judith Sterkenburg 

Een nieuw (hoge)school- en academisch jaar: een nieuwe ronde met nieuwe kansen. De honoursstudenten die dit jaar meedoen aan ons opleidingsprogramma hebben vorige week het nieuwe jaar ingeluid tijdens de Top Talent Innovation Days op Saxion. En over twee weken zijn onze young professionals aan de beurt tijdens hun introductieweekend van het Traineeship. En voor Projectkompassie zelf is het vandaag dé grote dag: onze nieuwe website is namelijk online gegaan!

We zijn erg trots op het resultaat. En naast dat www.projectkompassie.nl er nu fris, dynamisch en up-to-date uitziet, gaan we ook met onze tijd mee. Het is namelijk een ‘responsive’ website. Dat wil zeggen dat de website gebruik maakt van technologie waardoor de weergave zich automatisch aanpast aan verschillende schermbreedtes (zoals een tablet, iPad en smartphone). Geen overbodige luxe met al die studenten, young professionals en zelfstandig ondernemers die hier tegenwoordig mee rondlopen.

Waarom een nieuwe website?
Maar waarom zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe website? Omdat we vinden dat de energieke, jonge, open en vernieuwende ‘binnenkant’ van Projectkompassie ook meer aan de buitenkant gezien mag worden! En de oude website bood daartoe te weinig mogelijkheden. Op de nieuwe website hebben we meer ruimte voor nieuwsberichten en blogs van onze studenten en trainees; biedt de nieuwe indeling een duidelijker overzicht van wat we allemaal doen; hebben we social media (Facebook enTwitter) geïntegreerd en vind je in de agenda onze en andere interessante activiteiten.

Nieuwsgierig geworden?
Klik dan gauw door en laat ons weten wat je van de nieuwe website vindt! We zijn benieuwd naar de reacties. Tips zijn ook altijd welkom. Wil je ons een keer ‘offline’ ontmoeten? En heb je affiniteit met projecten en projectmanagement? Meld je dan aan voor de eerstvolgende PKP-dag op 26 september!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s