Inspirationshot op TV/Mede mogelijk gemaakt door..

Zo ongeveer om de 2 maanden wordt in café #Bruut Inspirationshot georganiseerd. Inmiddels wel bekend bij veel Nijmegenaren en omstrekenaren die veel hebben met duurzaamheid, inspiratie, verbondenheid, kansen en optimisme.

5 a 6 sprekers vertellen hun verhaal op het podium van het café, van persoonlijk verhaal tot legende, tot ondernemersinitiatief. Van bekende tot onbekende sprekers.

het wordt ook wel het ‘intieme TEDX’ genoemd.

Binnenkort zullen nog meer Nijmegenaren er bekend mee raken, want alle ‘#Ishots’ zijn gefilmd en zijn vanaf dinsdag op de Nijmeegse televisiezender N1 te zien:

#Ishot op N1

Vanaf dinsdag begint de Nijmeegse omroep N1 met het uitzenden van Inspirationshot. Sprekers vanaf de eerste editie passeren je scherm. Allemaal ‘intunen’ dus voor je dagelijkse dosis #inspirationshot.

dinsdag 20:40, daarna 24 uur lang elk uur herhaald.

Mede mogelijk gemaakt door..

Voor deze afleveringen zijn we op zoek naar ondernemers/organisaties die dezelfde doelgroep willen aanspreken. Voor € 400,- kom je voor en na de aflevering in beeld.

Voor dit komende seizoen betekent dit:
5 (afleveringen) x 24 (elk uur herhaald) = 240 keer in beeld!

Ken of ben je deze entrepreneur die hier aan mee wilt doen? Of wil je meer informatie? Mail ons op info@inspirationshot.nl of bel met Thijs: 06-52153568.

PS. je steunt de organisatie van Inspiration Shot hier ook mee:)

Het is nog steeds mogelijk om je aan te sluiten bij de uitzendingen, maar misschien nog wel belangrijker: je dagelijkse dosis inspiratie komt nu ook dagelijks naar het aloude vintage medium: de televisie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s